15.11.2019 |
clicama

KdCarol, gelats artesans, orxates i granissats naturals

c. Gaietà Ventalló, 7-9 Tel. 93 593 65 02

kdCarol ofereix més de 20 tipus de gelats artesans
kdCarol ofereix més de 20 tipus de gelats artesans
KdCarol, gelats artesans, orxates i granissats naturals

A KdCarol la botiga del carrer Gaietà Ventalló especialitzada en productes gurmet, aprofiten el cap de setmana de fira per iniciar la temporada d'estiu. Al llarg dels darrers dies han condicionat l'establiment i ara oferiran a tots els molletans gelats artesans, orxates naturals i granissats de màxima qualitat.
En Gelats, ens explica la seva propietària la Carolina, en tindran més de 20 varietats. Seran les mateixes que els seus clients varen poder gaudir la temporada passada amb alguna suggerent novetat com és el gelat de nous garrapinyades. Els gelats es podran comprar amb la característica galeta en forma de con o bé en envàs per menjar amb cullereta.
La principal novetat de la temporada, però no són els gelats sinó els granissats. A KdCarol podràs combatre la calor amb granissats clàssics com el de llimona però també amb altres més suggerents com el de taronja Sagnier i maduixa, el de crema de cafè o el de xocolata negra baix de sucre.

Coincidint amb Mollet és Fira, aquest cap de setmana organitzarà una degustació d’una sidra artesana de tipus anglès produïda a l’Empordà.

Per descomptat, a KdCarol podreu seguir trobant la seva gran varietat de xocolates i productes saludables com les més de 100 varietats de tes i infusions i productes, galetes, o rebosteria sense gluten que cal encarregar.

Comentarios