22.08.2019 |
clicama

Jovi, incorpora novetats a la carta de pizzes

c. Anselm Clavé, 13 - Tel. 93 570 57 39

L'especialitat de la casa són les pizzes artesanes
L'especialitat de la casa són les pizzes artesanes
Jovi, incorpora novetats a la carta de pizzes

Aquests dies d'estiu la pizzeria-creperia Jovi ofereix a tots els seus clients poder gaudir de les seves especialitats a l'àmplia terrassa que tenen al parc de Les Pruneres. Des del passat mes de juny, la carta de pizzes ha augmentat amb noves i suculents incorporacions i des del restaurant conviden a tots els seus clients a tastar-les

Jovi, instal·lada a Mollet des de l'any 1985, ofereix als molletans una potent proposta de pizzes artesanes elaborades amb forn elèctric de pedra i amb productes de màxima qualitat.

A la Pizzeria Jovi això són més que paraules: les pizzes es fan manualment, d'una a una, sobre una base d'una farina especial, i amb ingredients de primera. Utilitzen mozzarelles 100% de vaca i el tomàquet és natural. El seu secret per oferir les pizzes més saboroses és, a més dels ingredients, és donar a cada pizza el temps just que necessita cocció.

L'altre plat estrella de l'establiment són les crepes, tant dolces com salades. Els clients poden escollir entre una trentena de saldades i una trentena de dolces realitzades al moment i, fins i tot, combinar-les al gust per obtenir la crepe desitjada.

Comentarios