21.09.2020 |
clicama

Jovi, gaudeix de la terrassa al parc de les Pruneres

c. Anselm Clavé, 13 - Tel. 93 570 57 39
Jovi, gaudeix de la terrassa al parc de les Pruneres

Aquests dies d'estiu la popular pizzeria-creperia Jovi ofereix a tots els seus clients poder gaudir de les seves especialitats a l'àmplia terrassa que tenen al parc de Les Pruneres. Allà, en mig d'un dels ambients més frescos de l'estiu de Mollet podràs gaudir de la seva carta de pizzes que tot sovint augmenta amb noves i suculentes incorporacions i des del restaurant conviden a tots els seus clients a tastar-les.

Jovi, instal·lada a Mollet des de l'any 1985, ofereix als molletans una potent proposta de pizzes artesanes elaborades amb forn elèctric de pedra i amb productes de màxima qualitat.

A la Pizzeria Jovi això són més que paraules: les pizzes es fan manualment, d'una a una, sobre una base d'una farina especial, i amb ingredients de primera. Utilitzen mozzarelles 100% de vaca i el tomàquet és natural. El seu secret per oferir les pizzes més saboroses és, a més dels ingredients, és donar a cada pizza el temps just que necessita cocció.

L'altre plat estrella de l'establiment són les crepes, tant dolces com salades. Els clients poden escollir entre una trentena de salades i una trentena de dolces realitzades al moment i, fins i tot, combinar-les al gust per obtenir la crepe desitjada.

Jovi, gaudeix de la terrassa al parc de les Pruneres
comentaris