25.05.2019 |
clicama

Italian Reformas y Pinturas, deixa que entri el color a casa teva

Tel 658 588 32 55


Italian Reformas y Pinturas, deixa que entri el color a casa teva

L'estiu és una època propícia per les reformes de la llar, per donar-li a casa teva una nova vida, una nova imatge, amb un bon canvi a la decoració. A Italian Reformas y Pinturas són pintors i fan reformes i t'ofereixen la possibilitat d'imprimir a la teva llar aquella nova personalitat que estàs buscant. Ells s'encarreguen de pintar, de redecorar, però també de fer la reforma de la cuina o del teu bany, de posar-te una paret de pladur o de crear un espai més amable amb la instal·lació de parquet o de rajoles.


A Italian Reformas y Pinturas són especialment especialistes en decoració d'espais. L'estucat venecià, la pintura decorativa no tenen secrets per ells.
A més a més a Italian Reformas y Pinturas et garanteixen la utilització de productes de primera qualitat en els seus treballs. Pels seus treballs de pintura utilitzen els productes de la casa Monto.


Recorda: si li vols donar una nova imatge a casa teva, parla amb Italian Reformas y Pinturas. Segur que tindran bones propostes per fer-te!


Comentarios