22.08.2019 |
clicama

Immobiliària Mollet, ofereix la oportunitat de comprar sobre plànol

C Anselm Clavé 65 Tel. 93 579 21 80

Immobiliària Mollet, ofereix la oportunitat de comprar sobre plànol

A Immobiliària Mollet som una immobiliària amb una àmplia cartera de clients que confien en nosaltres pel nostre bon tracte i dedicació. Disposem de pisos, cases, locals i terrenys per a la venda i el lloguer no només a Mollet del Vallès sinó també en poblacions com Parets, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Sta. Perpètua de la Mogoda, entre d'altres poblacions del Vallès.


Actualment oferim la possibilitat de compra d'obra nova sobre plànol, ja que disposem de solars per a la construcció d'habitatges nous al centre de Mollet. Els nostres promotors juntament amb el treball dels nostres arquitectes faciliten la creació del projecte de la teva llar.
Realitzem valoracions sense cost ni compromís del seu immoble buscant la màxima rendibilitat per a tots els nostres clients. Oferim finançament 100x100 a través dels nostres serveis financers, tramitant estudis gratuïts per a la seva hipoteca.


El nostre arquitecte tramita cèdules d'habitabilitat i certificats energètics necessaris per a la venda o lloguer del seu habitatge.


També gestionem lloguers d'habitatges i locals, a més de garantir una assegurança de lloguer per als propietaris que vulguin llogar de forma tranquil·la.
Assessorem amb honestedat i professionalitat perquè coneixem la zona i el producte, ens podeu trobar al Anselm Calvé 65, (cantonada C / Sol) de Mollet del Vallès o a la nostra web www.inmobiliariamollet.com Telf. ​​93 579 21 80

Comentarios