25.09.2020 |
clicama

Ice Custom, tradició i innovació en gelats artesans

c. Berenguer III, 38 Tel. 93 188 20 36

Ice Custom, tradició i innovació en gelats artesans

Des de 1987 Ice Custom és un referent als estius de Mollet. L’establiment de Berenguer III ofereix gelats tradicionals, però també d’altres molt innovadors, que pots gaudir a l’interior refrigerat o bé a la terrassa.


Els gelats d’Ice Custom són 100% d’elaboració artesana tant els de gustos tradicionals com els altres. Si ets arriscat, no deixis de tastar sabors com el gelat de pastís de formatge, vainilla cookis o bé el seu “misterio”. I si ets més de gustos clàssics, a Ice Custom trobaràs les seves cremes de gelat on la reina és la xocolata.
I si busques un gust clàssic però que et sorprengui demana el Sandvitx de cookies amb gelat.


Però hi ha moltes més opcions per refrescar-te. Tasta els seus sorbets de gelats, amb 100% fruita natural i moltes varietats: Llimona, Maduixa, Pinya, Mandarina, Mora, Coco, Síndria, Meló, Mango...


També poden oferir-te Frappés de xocolata, vainilla, cafè, Oreo; batuts de gelat en què pots triar el teu gust i afegir-hi nata muntada i la teva toping preferida...

I no oblidis tastar els seus Smoothies amb 100% de fruita natural. A Ice Custom t’esperen delícies com el Strawberry Delight (Maduixa, préssec i papaia), el Peneapple Sunset (Pinya, papaia i mango) o el Passion Storm (Préssec, papaia, àloe vera i fruita de la passió), entre altres.

www.icecustom.com

Ice Custom, tradició i innovació en gelats artesans
comentaris