19.01.2020 |
clicama

Generali Mollet, amics abans que clients

c. Gallecs, 75 Local 10 Tel. 93 760 50 27

Generali Mollet, amics abans que clients

D'ençà que fa dos anys van obrir el seu despatx al carrer Gallecs, els impulsors de Generali Mollet, la Virgínia i l'Ismael, s'han esforçat a oferir un servei de venda d'assegurances molt proper al client. "Nosaltres més que clients tenim amics...", explica la Virgínia. Han volgut que es trobin còmodes, ben acollits, a les seves instal·lacions i per aquest motiu han habilitat un espai perquè els més menuts de la casa s'entretinguin mentre els seus pares són atesos. També un altre membre de la família, les mascotes, són benvinguts a Generali Mollet. Els permeten l'entrada i per aquest motiu són un establiment que pot lluir l'adhesiu Royal Canin que els acredita com amics de la teva mascota.


La Virgina i l'Ismael tenen més de 25 anys d'experiència en la venda d'assegurances i l'empresa que representen Generali és una de les marques líders en l'àmbit mundial en el camp de les assegurances. L'empresa, fundada el 1831 – i establerta a Espanya des de 1834-, és, per exemple, l'asseguradora que més assegurances de vida té a Europa. Generali ofereix tot el ventall possible: assegurances de vida, d'empresa, comerç, de llar, de cotxe...

Una enorme oferta de serveis al qual l'Ismael i la Virgínia donen un valor afegit amb un tracte personalitzat, càlid i molt proper al client.

Comentarios