02.06.2020 |
clicama

FisioMollet, fisioteràpia contra el dolor

Rambla Pompeu Fabra, 7 Tel. 935 70 78 38

FisioMollet, fisioteràpia contra el dolor

A FisioMollet coneixen molt bé el que és el dolor i patir-ne les conseqüències. El centre de fisioteràpia fa 25 anys que ofereix tota mena de serveis de rehabilitació per combatre aquest malestar que perjudica la nostra qualitat de vida.

El dolor, ens explica la fisioterapeuta col·legiada Júlia Huguet, és una forma que té el nostre cos d'avisar-nos d'un mal funcionament en alguna de les seves parts. "Aquest dolor és com un senyal d'alarma i pot tenir diversos orígens; realitzant un tractament físic, podem millorar, no només el dolor, sinó també el funcionament global de l'organisme".

Cada persona és diferent, de manera que cada tractament ha de ser diferent al seu torn. Per això el terapeuta té diversos mitjans al seu abast (RPG, electroteràpia, embenats kinesiotape, osteopatia, exercicis de cadenes musculars o Sroth, ...) per adequar el tractament que millor li convingui a cadascú per recuperar la seva salut i equilibri.

Si el teu problema és una lesió esportiva, un postoperatori, un dolor crònic per artrosi, lesió antiga o accident de trànsit...no dubtis a consultar-los. En el centre de la Rambla Pompeu Fabra podràs recuperar-te en un ambient familiar, agradable, i atès pels millors professionals universitaris formades en esport, kinesiotape, osteopatia, punció seca ...També  fan fisioteràpia a domicili.

www.fisiomollet.com

FisioMollet, fisioteràpia contra el dolor
comentaris