21.09.2020 |
clicama

Ferreteria de La Muñoza es trasllada per millorar el seu servei

c. Borrell, 48 amb Sant Andreu Tel. 93 593 43 04

Ferreteria de La Muñoza es trasllada per millorar el seu servei

Des de fa uns dies la Ferreteria de la Muñoza ocupa un ampli local amb magatzem al carrer Sant Andreu, cantonada amb el carrer Borrell, a l'altura del número 48. El nou local que substitueix al de l'Avinguda Rivoli multiplica l'espai que aquest establiment destina a exposició, però també incrementa de forma notable els espais d'administració i, el que és més important pels seus clients, l'espai de magatzem. La Mariví, que gestiona la veterana ferreteria al costat dels seus tres germans i el seu marit, ens explica que el trasllat els permet millorar de forma destacable el servei que ofereixen.


Per una banda a l'augmentar l'espai de vendes permetrà als clients ser atesos amb més comoditat, ja que no hauran de patir les estretors que es patien a l'antiga botiga, especialment quan aquesta s'omplia de gent.


Per altra banda, l'increment de l'espai de magatzem els possibilita disposar de més estocs i per tant atendre les peticions de particulars, professionals i empreses de forma més efectiva.


La ferreteria de la Muñoza forma part de la cooperativa Coferdroza el que els permet obtenir bons preus gràcies a les compres en grup, però ara, ens expliquen, podran encara millorar-los en tenir la possibilitat de comprar a major escala.


La ferreteria de la Muñoza fa 26 anys que ofereix a la ciutat els seus serveis de venda al detall, però també treballen i presten serveis a comunitats de veïns, particulars i empreses.

Ferreteria de La Muñoza es trasllada per millorar el seu servei
comentaris