30.05.2020 |
clicama

La diversió de la realitat virtual aterra a Mollet de la mà de Virtuality

c. Ramon Casas,9 Tel. 666 90 65 71

La diversió de la realitat virtual aterra a Mollet de la mà de Virtuality

La diversió, l'entreteniment en forma de realitat virtual aterraran molt aviat a Mollet del Vallès i al Vallès Oriental de la mà de Virtuality. Abans de final de setembre, al número 9 del carrer Ramon Casas, tots els que ho vulguin podran viure experiències com nadar entre taurons, viatjar per tot el món des de l'aire o lluitar contra robots, per dir algunes de les moltes aventures que fa possible la realitat virtual.


Podran fer-ho sols o bé en companyia d'altres. Fins i tot, en alguns jocs, la realitat virtual els permetrà lliurar apassionants batalles contra els seus amics i coneguts. Tot això gràcies a aquest sistema en què les persones, per mitjà d'unes ulleres especials amb auriculars i uns comandaments, poden interactuar amb mons imaginables i altres que no ho és tant.


Virtuality obrirà les seves portes totes les tardes, a partir de les cinc i fins a les vuit, i els dissabtes i diumenges. D'entrada el local disposarà de dues zones de jocs, però la idea de l'Alejandro Pérez, el promotor d'aquest local d'oci tecnològic, és ampliar-ho a quatre o sis.


La proposta és per gairebé totes les edats - es pot jugar des de 9 anys- i l'Alejandro vol que Virtuality sigui un referent d'oci familiar i ha previst habilitar espai per festes i aniversaris.

La diversió de la realitat virtual aterra a Mollet de la mà de Virtuality
comentaris