23.09.2020 |
clicama

Deleit Sushi, la nova oferta en cuina japonesa i asiàtica

C. Anselm Clavé, 19 Tel. 934904763 / 682 319439
Deleit Sushi, la nova oferta en cuina japonesa i asiàtica

Des de fa uns dies, Mollet ha ampliat la seva oferta en cuina japonesa i asiàtica. Al carrer Anselm Clavé, davant del parc de les Pruneres, ha obert Deleit Sushi, que ofereix una àmplia oferta d’especialitats en sushi, però també diferents plats típics de la cuina asiàtica. Destaquen, per exemple, diferents opcions de menú, individuals o per grups, on es combinen diferents peces de les especialitats maki, california, nigiri, sashimi...i a un preu molt competitiu.


Deleit Sushi arriba a Mollet amb una àmplia experiència al seu darrere. Aquest és el quart restaurant de la marca que ja en té altres tres en diferents indrets de Barcelona.


Al Mollet han obert les portes amb un ampli i modern local davant del parc de les Pruneres, una de les zones de la ciutat on es concentren més locals de restauració i que s’ha convertit en una de les seves referències en els moments de l’oci.


Deleit Sushi ofereix totes les seves especialitats al local, però també les prepara per emportar-se i també posa al servei dels seus clients, enviament a domicili. En aquest cas l’enviament és gratuït amb comandes a partir de 12 euros.


El nou restaurant obre els set dies de la setmana i ofereix un ampli horari de cuina des de les dotze del migdia a dos quarts de cinc de la tarda i des de dos quarts de vuit fins a dos quarts de dotze de la nit. Les comandes es poden realitzar per telèfon, Whatsapp  o per internet.
No dubtis en demanar informació de la seva oferta gastronòmica. Si ho fas abans del dia 10 tindràs un 10% de descompte amb la teva comanda.

Deleit Sushi, la nova oferta en cuina japonesa i asiàtica
comentaris