27.09.2020 |
clicama

D’Gust, cuina casolana en un ambient càlid

Plaça Major, 7 Tel. 645 66 66 06

D’Gust, cuina casolana en un ambient càlid

Des de fa uns dies la plaça major de Mollet ha enriquit la seva oferta gastronòmica amb el D’Gust, un restaurant que ofereix cuina casolana en un ambient que es vol càlid i reposat.


El nou restaurant ha estat posat en marxa per en Ferran, que s’ocupa de la sala, i la Rosa que és la xef i que fa que aquest concepte de “cuina casolana” sigui una realitat basada en plats fets al dia amb productes de primera qualitat.


Al D’Gust obren als migdies i vespres i ofereixen un menú on es pot triar entre cinc primers i cinc segons, a més a més de beguda i postres per només 11,95 euros els dies de cada dia. Els caps de setmana també tenen un altre menú més complert per 15,95 euros. “És un preu ajustat que ens permet oferir productes de primera qualitat amb un bon servei”, ens explica en Ferran qui també ens comenta que aquest menú es renova cada dia.
El D’Gust també pots trobar una carta permanent on no falten plats pensats per una dieta saborosa, però equilibrada.


El restaurant que ha estat redecorat de nou respira serenitat i calidesa en tots els detalls. “Busquem que la gent estigui en un ambient agradable”, ens comenta en Ferran.


Al llarg dels mesos de juliol i agost el D’Gust té un horari d’estiu i obre totes les tardes-nit de la setmana.

D’Gust, cuina casolana en un ambient càlid
comentaris