24.02.2020 |
clicama

La cremallera, el taller de les compostures

Av. Caldes, 48 Tel. 93 187 62 42

la cremallera
la cremallera
La cremallera, el taller de les compostures

Després de cinc anys al carrer Salvador Espriu, el taller de compostures La Cremallera s'ha instal·lat en una botiga més espaiosa i lluminosa en el número 48 de l'avinguda de Caldes. La Isabel, filla i neta de costureres, està encantada en poder mostrar a les seves clientes – les que ja té i les que vénen de noves- un espai molt més adient per poder fer els cursos i tallers de Patchwork, Costura, Mitja o ganxet.


Els cursos i tallers es fan el matí i a la tarda, els dimarts, dimecres i dijous, i els que han passat per ells aprenen a fer les més complexes creacions des del començament fins al final. La Isabel ens mostra el jersei que té a l'aparador i ens repta a distingir-lo d'una peça de roba que es pot adquirir en una botiga de confecció. No es pot: els acabats són impecables.


A la Cremallera es pot trobar tot el material per teixir un jersei (llanes, fils i altres útils de les millors marques del mercat), les classes per saber com fer-ho, però sobretot els consells de la Isabel i la seva mare per saber com acabar de la millor manera una peça. La seva experiència és tota una garantia.

Comentarios