18.01.2021 |
clicama

Costura, arranjaments que no ho semblen

c. Gaietà Vínzia, 81 Tel. 93 579 46 71c. Gaietà Vínzia, 81 Tel. 93 579 46 71

A Costura a més a més treballen amb gran varietat de teixits
A Costura a més a més treballen amb gran varietat de teixits
Costura, arranjaments que no ho semblen

Hi ha arranjaments que es veuen i altres que no es veuen, que no ho semblen, que donen a les peces de roba una nova vida, que permeten tornar a reestrenar. L'establiment Costura fa 14 anys que està especialitzat en tot tipus d'arranjaments i transformacions de roba que no semblen que hagin passat per la costurera.
La raó és que la propietària de l'establiment, l'Emilia Florencio, més coneguda per Emi, porta prop de 50 anys treballant com a costurera. Va començar amb 14 anys i ha treballat per empreses de primera línia de l'àmbit de la roba com El Corte Inglés on va estar 10 anys o Sastrería Caballero. Això és essencial a l'hora de garantir feines ben fetes i acabats impecables.
A Costura a més a més treballen amb gran varietat de teixits i també amb la pell i tant els seus arranjaments com les seves transformacions estan assegurades per molts anys d'ofici.
L'establiment ofereix els seus serveis tant per a particulars que volen arranjar o modificar alguna peça de roba en concret com per a botigues de roba. Ah...!! I a Costura no només treballen bé sinó que ho fan bé de preu. Molt bé de preu. Acosta-t'hi i pregunta.

Costura, arranjaments que no ho semblen
comentaris