21.02.2019 |
clicama

Copitinta, cartutxos de tinta i tòners reciclats

Av. Jaume I, 121 Tel. 93 570 19 86 www.tintatonermolletgranollers.com

Copitinta, cartutxos de tinta i tòners reciclats

Copitinta és una empresa que des del 2008 està oferint un servei especialitzat en el reciclatge de consumibles d'impressió per a impressores, faxos i fotocopiadores. A la nostra ciutat podeu trobar un dels seus establiments a l'Avinguda Jaume I, però tenen un altre centre a Granollers essent una empresa de referència a la comarca.
A Copitinta es dediquen a la remanufactura i venda de cartutxos de tinta i tòners compatibles amb totes les impressores del mercat amb una immillorable relació qualitat/preu. Aquests tòners suposen un important estalvi per a l'usuari que pot arribar al 80%.

També és important ressenyar que els tòners compatibles compleixen amb els mateixos estàndards de qualitat exigits als productes originals pel que no hi ha cap minva quan s'imprimeix. A més, segons la normativa europea, no es perd la garantia de la impressora per utilitzar tòners reciclats o compatibles.

A Copitinta tenen més de 1.000 referències en tintes i tòners de tal manera que difícilment no trobaràs el que funcionarà amb la teva impressora.
A més a més ara t'ofereixen un servei informàtic on pots reparar el teu ordinador des de 39 euros i molt aviat també hi podràs trobar un servei per canviar la pantalla trencada del teu mòbil o tauleta.

Comentarios