27.02.2021 |
clicama

Cocinas y Baños 5 Estrellas creix amb una segona botiga

C. Ramon Casas, 5 Telf: 93 593 03 02 Telf: 627 572 672
Cocinas y Baños 5 Estrellas creix amb una segona botiga

Cocinas y Baños 5 Estrellas porta més d’un quart de segle a Mollet. L’establiment familiar, situat a la ciutat des del 1993, realitza reformes d’interiors (cuines, lavabos, portes d’interior, parquet...) i s’encarrega de tot sense que el client hagi de preocupar-se de res.
La seva botiga, on atenen als clients i on tenen material d’exposició, al carrer de les monges,4 se’ls ha quedat petita i ara afronten la seva expansió obrint una nova botiga en un indret de la ciutat molt cèntric, al carrer de Ramon Casas,5 molt a prop de l’oficina de la Seguretat Social.

A Cocinas y Baños 5 Estrellas podràs trobar tots els complements per equipar l’interior de la teva llar amb materials d’alta qualitat. L’establiment ofereix portes fetes a mida, parquets, i molts més productes a més de la seva col·locació.

Cocinas y Baños 5 Estrellas es dedica plenament a la reforma del client i fins que no finalitzen la feina no en comencen una altra. Treballen sempre informant el client de l’estat de la reforma perquè supervisi tot l’acabat. A Cocinas y Baños 5 Estrellas treballen amb les primeres marques oferint el millor preu al client. Visita la nova botiga de Cocinas y Baños 5 Estrellas i t’informaran!


Cocinas y baños 5 estrellas

Cocinas y Baños 5 Estrellas creix amb una segona botiga
comentaris