22.08.2019 |
clicama

Clínica Mollet-IOQM, una garantia per la seva salut ocular

C. Alsina, 10 Tel. 93 5701496

El Dr. Goñi en una presentació
El Dr. Goñi en una presentació
Clínica Mollet-IOQM, una garantia per la seva salut ocular

Té un familiar amb una història de glaucoma? Pensa que pot tenir la pressió ocular alta? Si es troba en aquesta situació molt recomanable demanar una visita a la Clínica Mollet-IOQM.
A Clínica Mollet-IOQM (Institut Ocular Quirúrgic Mollet) visita el Dr. Francisco Javier Goñi, especialista en el tractament del glaucoma, tot un expert internacional en la matèria que a més a més també visita en centres reputats com la clínica Teknon de Barcelona.
El Dr. Francisco Javier Goñi és especialista en oftalmologia des de 1991 i s'ha subespecialitzat en glaucoma, com clínic i investigador. Ha estat Cap de Servei dels hospitals de Mollet, Granollers i Sant Celoni, fins a 2014. Actualment es dedica en exclusiva a l'assistència privada de l'oftalmologia mèdica i quirúrgica i més específicament, a la hipertensió ocular i el glaucoma.

En els últims 25 anys el Dr Goñi ha dut a terme més de 500 presentacions per tot el món, incloent-hi cursos, ponències i l'organització de congressos nacionals i internacionals. Posar-se en mans del Dr. Goñi és una garantia per la seva salut ocular.

Comentarios