26.09.2020 |
clicama

Cerveseria Rivoli, el plaer d’un bon esmorzar a la terrassa d’estiu

c. Agricultura, 9. Tel. 93 570 57 57

Cerveseria Rivoli, el plaer d’un bon esmorzar a la terrassa d’estiu

Un bon esmorzar és la millor manera d’encetar el dia. I ara la Cerveseria Rivoli ho pots fer mentre et refresques a la seva terrassa d’estiu.  La terrassa és àmplia i des d’allà podràs gaudir de la variada oferta gastronòmica d’aquest emblemàtic local del barri de Can Borrell al costat d’una cervesa glaçada.

A la Cerveseria i Restaurant Rivoli, del barri de Can Borrell, podràs trobar, per només 8 euros, una gran varietat d'"esmorzars de forquilla". Als "esmorzars de forquilla" amb beguda i cafè o tallat inclòs podràs tastar els reputats "callós" que donen nom al local, però també mongetes amb botifarra, carn amb salsa i patates, bacallà a la llauna, pinxos amb patates o Sípia...

Si t'estimes una proposta menys contundent, a la Cerveseria Restaurant Rivoli també tenen una gran selecció d'esmorzars sense forquilla. Amb els menús esmorzar, que sempre inclouen la beguda i el cafè o el tallat, pagaràs sis euros pels entrepans, freds o calents normals (llom, bacon, cansalada, catalana...) i set pels especials (pernil ibèric, pinxos...).

A Rivoli a més a més et poden oferir un gran assortit de tapes casolanes per fer un bon vermut. No pots passar per allà sense tastar les mandonguilles, els seitons, els xipirons, les bombes...I, és clar, els "callos".

Al Rivoli també pots trobar pans amb tomàquet amb pernil de Guijuelo, menús diaris i de cap de setmana i plats combinats.

Cerveseria Rivoli, el plaer d’un bon esmorzar a la terrassa d’estiu
comentaris