24.02.2020 |
clicama

Cerveseria Rivoli, esmorzars de forquilla i tapes amb fonament

c. Agricultura, 9. Tel. 93 570 57 57

Imatge interior del restaurant
Imatge interior del restaurant
Cerveseria Rivoli, esmorzars de forquilla i tapes amb fonament

A la Cerveseria i Restaurant Rivoli se senten orgullosos dels "callós" que elabora el seu cuiner. Donen fama a la cuina del restaurant i els clients que els proven... repeteixen. Són, però, només un dels molts plats que podràs trobar en aquest establiment del barri de Can Borrell que ofereix una gran selecció d'esmorzars de forquilla i de tapes amb fonament.


Als "esmorzars de forquilla" amb beguda i cafè o tallat inclòs per 8 euros podràs tastar els reputats "callós", però també carn amb salsa i patates, bacallà a la llauna, pinxos amb patates o Sípia... Si t'estimes una proposta menys contundent, a la Cerveseria Restaurant Rivoli també tenen una gran selecció d'esmorzars sense forquilla. Amb els menús esmorzar, que sempre inclouen la beguda i el cafè o el tallat, pagaràs sis euros pels entrepans, freds o calents normals (llom, bacon, cansalada, catalana...) i set pels especials (pernil ibèric, pinxos...).


A Rivoli et poden oferir un gran assortit de tapes casolanes per fer un bon vermut. No pots passar per allà sense tastar les mandonguilles, els seitons, els xipirons, les bombes...I, és clar, els "callós"

Al Rivoli també pots trobar pans amb tomàquet amb pernil de Guijuelo, menús diaris i de cap de setmana i plats combinats.

Comentarios