07.03.2021 |
clicama

Cerveseria Rivoli, si aprecies un bon esmorzar

c. Agricultura, 9. Tel. 93 570 57 57

25-rivoli
Cerveseria Rivoli, si aprecies un bon esmorzar

Si aprecies un bon esmorzar el lloc on has d'anar és a la Cerveseria i Restaurant Rivoli. A l'establiment del barri de Can Borrell t'ofereixen, per només 8 euros, una gran varietat d'"esmorzars de forquilla". Aquest inclouen els famosos "callos" que elabora el seu cuiner i que donen fama a la cuina del restaurant. Són, però, només un dels molts plats que inclouen els "esmorzars de forquilla".
Als "esmorzars de forquilla" amb beguda i cafè o tallat inclòs per 8 euros podràs tastar els reputats "callós", però també mongetes amb botifarra, carn amb salsa i patates, bacallà a la llauna, pinxos amb patates o Sípia...
Si t'estimes una proposta menys contundent, a la Cerveseria Restaurant Rivoli també tenen una gran selecció d'esmorzars sense forquilla. Amb els menús esmorzar, que sempre inclouen la beguda i el cafè o el tallat, pagaràs sis euros pels entrepans, freds o calents normals (llom, bacon, cansalada, catalana...) i set pels especials (pernil ibèric, pinxos...).

A Rivoli et poden oferir un gran assortit de tapes casolanes per fer un bon vermut. No pots passar per allà sense tastar les mandonguilles, els seitons, els xipirons, les bombes...I, és clar, els "callos"

Al Rivoli també pots trobar pans amb tomàquet amb pernil de Guijuelo, menús diaris i de cap de setmana i plats combinats.

Cerveseria Rivoli, si aprecies un bon esmorzar
comentaris