05.03.2021 |
clicama

Cerveseria Ciutat, cuina casolana a un bon preu

c.Ferrer i Guàrdia, 15 Tel. 661 08 91 97

33-cerveseria-ciutat
Cerveseria Ciutat, cuina casolana a un bon preu

El pròxim mes de maig farà un any que la Cerveseria Ciutat va obrir les seves portes. Encara que ofereix un ampli assortit de cerveses, el punt fort d'aquest establiment del carrer Francesc Ferre i Guàrdia és la seva cuina i una excel·lent relació entre la qualitat dels plats que surten dels seus fogons i el preu que s'ofereix als clients.
La cuina, ens expliquen, és casolana, tradicional i feta a partir de productes frescos i naturals, de confiança, sense afegir-hi cap mena de conservants ni additius. Aquesta qualitat dels productes es materialitza en un ampli assortit de tapes per acompanyar els vinets o les cerves i en un complet menú dels migdies. Un menú que els dies de cada dia té un preu de 10 euros i que els festius puja a 16.
Són tres plats i postres que inclouen una gran varietat d'entrants – arrossos, fideuà, verdures...-, plats de carn i peix i un ampli ventall de postres. A la Cerveseria Ciutat ha adquirit una immediata popularitat l'arròs caldós amb llamàntol que serveixen els dijous i els dies de festa.
A Cerveseria Ciutat també pot trobar entrepans freds i calents, plats combinats i una bona oferta per esmorzar o per berenar...

Cerveseria Ciutat, cuina casolana a un bon preu
comentaris