21.09.2020 |
clicama

Centre Mollet, 25 anys formant professionals de perruqueria i estètica

c. Anselm Clavé, 44 Tel. 93 570 78 70

Centre Mollet, 25 anys formant professionals de perruqueria i estètica

L’acadèmia de perruqueria i estètica Centre Mollet celebra aquest 2019 els seus primers 25 anys. Des de fa 7 anys l’acadèmia està situada al número 44 del carrer Anselm Clavé, però al llarg de la seva història s’ha ubicat en altres cèntrics indrets de la ciutat. Després d'un quart de segle d’activitat i amb diverses generacions de professionals formades, Centre Mollet és “l'escola de perruqueria” de la ciutat. Ara, igual que el 1994, Centre Mollet ofereix als alumnes un equip molt proper i preocupat per l’evolució de l’alumnat amb l’objectiu de poder-los introduir en el món laboral gràcies a la seva borsa de treball.


Enriqueta Plana, directora de Centre Mollet, ens explica que un dels màxims orgulls d’una escola en el moment de fer balanç d’aquests anys és poder veure com aquells alumnes que s’han format al centre tenen negocis propis i gaudeixen de reconegudes trajectòries professionals.


“Volem agrair a tota la ciutat de Mollet la confiança que ha dipositat en nosaltres al llarg d’aquests 25 anys”, ens comenta.


Centre Mollet ofereix, en l’àmbit de la perruqueria, cursos de tècnic de perruqueria, perruqueria de plató, recollits així com perfeccionament i reciclatge per perruquers. En l’àmbit de l’estètica ofereixen cursos de tècnic d’estètica, facial, corporal, maquillatge, manicura i pedicura, depilació, ungles i diverses modalitats d’aparatologia.

www.centremollet.es

Centre Mollet, 25 anys formant professionals de perruqueria i estètica
comentaris