05.06.2020 |
clicama

Canvi de direcció i nova oferta a la Bodegueta de la plaça

Plaça Prat de la Riba, 3 Tel 93 570 49 85

Canvi de direcció i nova oferta a la Bodegueta de la plaça

La Bodegueta de la Plaça prat de la Riba ha renovat direcció després de poc més d'un any de funcionament. En Joaquin, el nou gestor del negoci, vol mantenir l'oferta actual i anar incorporant algunes novetats.


A la Bodegueta pots trobar vins –negres, blancs i rosats- de marques curosament seleccionades que podran tastar per copes o bé per ampolles. També podràs seguir trobant la reconeguda marca de vermuts El Bandarra, de Reus. Un vermut d'elaboració artesana que volen que gaudeixis amb unes bones escopinyes, unes gambes o unes patates braves de primera o alguna de les seves excel·lents tapes. Ara, ens explica en Joaquin, volen millorar l'oferta de tapes amb la incorporació als caps de setmana de diferents suggeriments. El darrer cap de setmana, per exemple, va oferir un Tataki de tonyina fresca que va tenir molt d'èxit.


A la Bodegueta també ofereixen un variat menú setmanal i ara tenen també un Menú de migdies de cap de setmana que serà molt més complert encara. En aquesta nova oferta de dissabtes i diumenges volen que prenguin protagonisme els arrossos i les paelles.
El restaurant disposa d'una brasa i ofereixen als seus clients hamburgueses XXL, "xuletons" i pop a la brasa.


La Bodegueta disposa, a més a més, d'una de les millors terrasses de la ciutat. "És sens dubte la més fresca de la plaça", ens explica en Joaquin.

Més informació al seu Facebook

Canvi de direcció i nova oferta a la Bodegueta de la plaça
comentaris