18.02.2020 |
clicama

Bona Impressió es trasllada i creix en serveis i personal

c. Gaietà Ventalló, 20. Tel. 93 011 59 89

Imatge de la nova botiga
Imatge de la nova botiga
Bona Impressió es trasllada i creix en serveis i personal

Des de fa uns dies, l'empresa d'arts gràfiques Bona Impressió s'ha traslladat des del número 45 del carrer Gaietà Ventalló fins al número 20 del mateix carrer. El nou local ens explica el gerent de l'empresa, David Martínez, els permet poder oferir un millor servei als seus clients i obtenir un espai de treball més funcional i optimitzat gràcies a una millor distribució de la maquinària, així com l'ampliació de personal que ens permetrà lliurar les feines en un espai més curt de temps.
Bona Impressió ofereix als molletans serveis d'impressió digital i òfset de diversos productes com targetes, flyers, pòsters, sobres, talonaris, carpetes... a més a més de les tradicionals fotocòpies, plastificats,  enquadernacions i altres feines d'impressió. El nou espai de Gaietà Ventalló, però, permetrà que Bona Impressió creixi ben aviat amb una competitiva oferta d'elaboració pròpia d'impressions de gran format. Ben aviat podràs encarregar allà els teus pòsters, roll ups, lones, vinils (tall-impressió)...I no només això: també volen ser el teu punt de referència quan necessitis estampar samarretes i altres productes personalitzats. També s'incorpora un petit quiosc digital, per a la impressió de fotografies amb qualitat fotogràfica que el mateix client s'ho podrà imprimir directament des de el seu mòbil, tauleta o diferents tipus de magatzematge digital. Tot això ben aviat a Bona Impressió.

En breu, renovaran la seva pàgina web, on es podrà consultar tot els tipus de serveis que s'ofereixen, a www.bonaimpressio.cat.

Comentarios