06.06.2020 |
clicama

En Boca, renovarà espais i oferta gastronòmica

c. La Volta, 3, 1a planta (Parets) Tel.93 624 07 22

En Boca, renovarà espais i oferta gastronòmica

El Restaurant En Boca està lligat estretament a la figura del seu xef, en Benito Iranzo. Aquest prestigiós cuiner molletà ha compartit fogons amb cuiners reconeguts com Sergi Arola, Jean-Louis Neichel o Martín Berasategui i fa uns anys va obrir el seu propi establiment a Mollet. A la ciutat, cal dir, amb la seva fórmula de tapes de qualitat i plats molt ben elaborats, va guanyar-se un bon prestigi, però el local que ocupava presentava diverses mancances com l'absència de terrassa o un espai limitat.


Ara fa dos anys l'En Boca es va traslladar al sector Iveco de Parets, un lloc on podia mantenir la seva clientela habitual i a més a més guanyar-ne una de nova.


Al nou local, molt més espaiós, el restaurant pot oferir una àmplia terrassa per 60 persones i un espai privat per celebracions. A més a més el restaurant és molt fàcilment accessible per carretera i els clients disposen d'un ampli aparcament gratuït.


La proposta de l'En Boca s'ha consolidat amb aquest temps i els clients poden trobar-hi menú diari, degustació de tapes i menús de grup per a ocasions especials i celebracions. També ofereixen pinxos de qualitat i recentment han instal·lat pantalles i han contractat el servei de Movistar plus perquè els clients puguin anar a veure els partits de futbol, mentre gaudeixen d'uns pinxos o d'unes bones tapes.

24-enboca-2


En Boca, però, vol seguir millorant la seva oferta i el pròxim mes de gener faran una parada de dues o tres setmanes, per renovar espais i redecorar el local i oferir noves propostes gastronòmiques. Ara mateix ja hi treballen. Ens avancen una d'aquestes novetats: incorporaran a la cuina una brasa per poder cuinar carns i peixos.


El Restaurant En Boca tanca tots els dilluns i obre els dimarts i diumenges de 10.30 h a 17 h; els dimecres i dijous de 10.30 h a 22.30 h i els dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10.30 a 23 h.

www.enbocairanzo.com/

En Boca, renovarà espais i oferta gastronòmica
comentaris