19.01.2021 |
clicama

Blank Estètica, viu una experiència especial en el teu tractament estètic

Blank Estètica c. Can Mollet 23-25 Tel. 935 937 387-640 320 230 www.blankestetica.com
Blank Estètica, viu una experiència especial en el teu tractament estètic

Des de fa dos mesos, el carrer de Can Mollet acull un nou establiment especialitzat en estètica que vol diferenciar-se dels altres. Blank estètica ocupa els espais d’un conegut negoci del mateix sector, però l’establiment ha estat complement reformat.


Segons ens explica la Carme Mas, Esteticista i quiromassatgista amb divuit anys d’experiència, volen donar una imatge diferent, de calidesa, d’amabilitat des del primer moment.


Això no només es tradueix en un centre decorat amb molta cura sinó, especialment, amb el tracte especial que donen a tots i cada un dels clients. “Volem que la visita es converteixi en una experiència de qualitat”, ens comenta la Carme. Ofereixen als seus clients petits detalls i els tractaments van més enllà del que és habitual. També es reflecteix en la utilització de productes de primera qualitat de l’empresa Natura Bissé.


Blank Estètica ofereix tractaments facials i corporals així com depilacions, manicures i pedicures. També assessoren sobre fisioteràpia, depilació laser, micropigmentació i microblading. Al marge de la Carme Mas que és esteticista i quiromassatgista, el centre disposa d’una fisioterapeuta i una tècnica de làser de díode.


“Ens agrada fer les coses ben fetes, de forma professional, en el tracte i en els detalls”, conclou la Carme Mas. Viu l'experiència Blank Estètica. T’esperen al carrer de Can Mollet.

Blank Estètica, viu una experiència especial en el teu tractament estètic
comentaris