21.09.2020 |
clicama

BantryHabitat, els gestors del teu habitatge

Avda. Jaume I, 61 Tel. 93 514 63 91

BantryHabitat, els gestors del teu habitatge

Constructores n'hi ha moltes. Immobiliàries, també. El que és més rar de trobar és empreses constructores que ofereixin, a més a més, tots els serveis per gestionar la venda o el lloguer d'un immoble o d'una finca. Aquesta és la singularitat de BantryHabitat que des de fa unes setmanes ha obert les seves oficines a l'Avinguda Jaume I de Mollet.


A BantryHabitat són, des de fa anys constructors i promotors que executen projectes que van des de la simple reforma d'una cuina o un bany fins a la construcció d'una casa.


Ens expliquen que per la mateixa evolució del mercat, per les demandes dels seus clients, que els demanen que venguin el seu habitatge vell al mateix temps que els hi encarreguen la construcció del nou, han entrat en el mercat de la compravenda i lloguer d'immobles.
El mercat, ens expliquen, està en aquests moments en expansió i creix la demanda de persones que volen adquirir un nou habitatge. "Ara és un bon moment per comprar", ens diu l'Imma. La raó és que els preus segueixen moderats i els bancs estan tornant a obrir l'aixeta del crèdit i ja es tornen a veure operacions que tenen el 100% de finançament.


A BantryHabitat, com que són constructors, com que són immobiliària, poden oferir un ampli ventall de serveis a aquests que cerquen comprar un pis o una casa: des d'obres noves fetes a mida fins a habitatges de segona mà que ells mateixos poden adaptar i modernitzar. No dubtis en visitar-los.

Recorda: Bantryhabitat és construcció, reformes i gestió Immobiliària.

No pensis que aconseguir la casa dels teus somnis és un impossible, a Bantryhabitat aporten solucions: gestió d'autopromoció d'habitatges.

Vine a informar-te, et volen conèixer.

BantryHabitat, els gestors del teu habitatge
comentaris