23.09.2020 |
clicama

Assencat, compromesos amb l’estalvi energètic per les petites empreses

Assencat, compromesos amb l’estalvi energètic per les petites empreses

Assessoria Energètica Catalunya (Assencat) és una assessoria energètica destinada a les petites i mitjanes empreses. A Assencat són experts en estalvi energètic i s’encarreguen de fer una anàlisi al detall de la teva despesa energètica i posteriorment oferir-te les millors alternatives i propostes de mesures per poder aconseguir un important estalvi econòmic en la teva factura.

Per poder-ho fer, explica en Jordi, gerent d’Assencat, utilitzen diferents estratègies. Una d’elles és que treballen amb quatre comercialitzadores de llum i gas i poden adaptar quina d’elles ofereix serveis més adaptats a cada client. També fan estudis per veure si l’autoconsum, per via d’instal·lació de plaques fotovoltaiques és una bona opció. També utilitzen la compra de comptadors fiscals connectats a una plataforma de gestió per poder controlar al minut la despesa energètica. També instal·len armaris per l'eliminació de l'energia reactiva.


A Assencat, com que estan compromesos amb l’estalvi energètic, també realitzen estudis per la instal·lació d’il·luminacions per leds i posen en marxa carregadors de cotxes elèctrics amb format domèstic i industrial. Podeu demanar més informació a  [email protected]

www.assencat.com

Assencat, compromesos amb l’estalvi energètic per les petites empreses
comentaris