31.03.2020 |
clicama

Asesoría Técnica Peña SL, servei integral de qualitat i professionalitat

Carrer Berenguer III 92 1 Tel. 93 593 51 13  www.asesoriapeña.com

Asesoría Técnica Peña SL, servei integral de qualitat i professionalitat

Asesoría Técnica Peña és un despatx professional situat al centre de Mollet del Vallès que està format per un sòlid equip humà especialitzat en les diferents branques de la consultoria empresarial gràcies a la seva formació, reciclatge i experiència.
A Asesoría Técnica Peña ofereixen a les empreses un complet ventall de serveis en el marc econòmic (fiscal, laboral, mercantil, comptable) i legal. La seva intenció ha estat i continua sent fer empreses fortes en la mesura que intenten trobar solució a la problemàtica intrínseca que comporta la gestió integral de cadascuna d'elles i així garantir un servei personalitzat.

Els seus objectius per les empreses són reduir costos, optimitzar els recursos ja existents a l'empresa, optimitzar els recursos financers, guanyar eficàcia en la presa de decisions i rendibilitzar el seu patrimoni.

Asesoria Técnica Peña té una llarga tradició. L'Any 1979 l'Antonio Peña Girabent va fundar l'empresa, en un inici com a professional independent, dedicada a l'assessorament d'autònoms i petites empreses. Els dos pilars més importants que es desenvolupen en els primers moments són la fiscalitat i la gestió laboral, incorporant successivament diferents activitats fins a aconseguir una completa gamma de serveis professionals en l'àmbit empresarial. El 1999 es constitueix en societat iniciant la seva trajectòria amb el nom "Asesoría Técnica Peña SL", que continua amb la mateixa filosofia de sempre, que es caracteritza per l'assessorament personalitzat a les diferents àrees.

Altres serveis que ofereix aquest despatx des de fa anys són les gestions de tràfic, administració de finques i assegurances.

Per tant poden rebre un servei integral de qualitat i professionalitat en molts àmbits de la seva vida.

Comentarios