29.05.2020 |
clicama

Àngela, Fruites i Verdures, producte fresc i de proximitat

Gaietà Ventalló, 13. 93 570 24 63

Mercat Municipal Parada 46-47. 93 570 48 89

Àngela, Fruites i Verdures
Àngela, Fruites i Verdures
Àngela, Fruites i Verdures, producte fresc i de proximitat

Àngela Fruites i Verdures és sinònim de producte fresc i de proximitat. En Luis Cabello compra directament als petits i mitjans pagesos les verdures i les fruites que finalment poden trobar els veïns de Mollet a les seves botigues de Gaietà Ventalló i el Mercat Municipal.
Per aconseguir que els pagesos els proveeixin de productes frescos. Àngela Fruits forma part d'una cooperativa. Tres vegades a la setmana en Luís va allà i espera pacient a què arribin els diferents pagesos, joves i vells. Més dels segons que no pas dels primers. Els saluda i revisa el primer el gènere que porten: tomàquets, enciams, cols... Tria les caixes encara amb olor de terra i frescor de la verdura acabada de collir i després d'una encaixada de mans la carrega al camió. Les caixes, sense passar per la cambra frigorífica, van directament a les botigues on s'ofereixen en les millors condicions als clients. D'aquesta manera arriben als molletans conservant al màxim les seves propietats i olors. "Conec els pagesos, joves i vells, i sé com treballen i la qualitat de les seves verdures", ens explica en Luis. Així no és estrany en què entre que una verdura és collida i arriba a la botiga passin només unes poques hores.

angela-012
No s'assorteix únicament per mitjà d'aquesta cooperativa. Àngela Fruites i Verdures també compra directament camps de taronges a Tarragona, cireres per Tarragona i  altres províncies, Peres a Lleida o pomes a Girona. També s'assorteix dels productors de Gallecs i, en alguns productes, com els calçots, té camps a Vilanova del Vallès. En aquest darrer cas, com que la producció és molt més gran que el que es consumeix a Mollet, una part dels calçots són revenuts a altres botigues de fora de Mollet.


"Ens ha costat molt anys aconseguir tenir una bona xarxa de proveïdors, estem molt contents perquè podem oferir el millor gènere als nostres clients, però seguim treballant encara per millorar el nostre servei ", conclou Luis.angela-015

Àngela, Fruites i Verdures, producte fresc i de proximitat
comentaris