21.09.2020 |
clicama

La alegria de la Jessy, fusió de cuina llatina i local

c. Fèlix Ferran, 16 Tel. 93 175 66 97

La alegria de la Jessy, fusió de cuina llatina i local

Des de fa més d’un any, Mollet té una nou bar restaurant que reuneix la cuina local amb algunes especialitats llatines. Es tracta de La Alegría de la Jessy que ha obert portes en el local que ocupava l'antic Alfil.


A La Alegría de la Jessy ofereixen tota classe d'àpats i tenen una extensa carta amb amanides, pastes, rissottos, carns i peix... Gairabé tots els plats són locals, però també es pot gaudir d'especialitats americanes com Quinches, Morochos, quakes...


Al restaurant però també ofereixen un menú molt econòmic al migdia. El menú, de primer i segon més postres, té un preu de 9 euros al conjunt dels ciutadans i de 7 euros els de procedència llatina.


La carta inclou tots els dijous una paella que, segons ens expliquen, està tenint un gran èxit entre els clients.
A més a més a La Alegría de la Jessy organitzen celebracions especials amb aire llatí. Pel proper dia 14 de Febrer, Dia de Sant Valentí, tenen un espectacle de música en viu amb Sandro Reyes i un menú especial per només 19,95 euros. Gaudeix de la Bachata de Reyes i d'una selecció de plats amb un complert pica-pica, carn o peix per triar i una selecció de postres.

La alegria de la Jessy, fusió de cuina llatina i local
comentaris