30.05.2020 |
clicama

Administració Loteria Núm. 1, la botiga de la il·lusió nadalenca

Av. Jaume I, 1 Tel. 93 570 57 86

Administració Loteria Núm. 1, la botiga de la il·lusió nadalenca

A mesura que s'acosta el 22 de desembre, el Dia de la Loteria de Nadal, el popular "gordo", la feina es multiplica a l'Administració de Loteria Núm. 1 de Mollet. Creixen les cues a l'entrada de la botiga de l'Avinguda Jaume I i es multipliquen les trucades d'arreu d'Espanya demanant per un número concret. La Dolors, propietària amb el seu marit de l'administració que va obrir les portes el 1981, coneix de memòria la rutina que es repeteix tots els anys. Ara li toca el torn a les empreses que compren participacions senceres i als particulars que passen per finestreta en cerca del dècim de la sort. Aquests dies l'Administració fa un esforç i incrementa els horaris d'atenció al públic: no tanquen al migdia i obren també alguns dels festius abans de Nadal.
La Dolors explica que enguany molta gent demana números acabats amb 13 i que aquest ja s'ha esgotat. També tenen molta demanda tots els números acabats amb la finalització de l'any, és a dir el 18. També hi ha modes a l'hora de jugar. L'any passat hi havia molts clients que demanaven números acabats amb el 155, aquest any ja no.
Al llarg de la seva història, l'administració ha repartit diversos premis importants – com la grossa de Nadal del 86- i això, ens explica la Dolors, "ens produeix molta alegria i molta satisfacció". Especialment quan els diners que es reparteixen contribueixen a solucionar els problemes de la gent, ens apunta. I és que una administració de Loteria és bàsicament una botiga que ven il·lusió. I a vegades les il·lusions es fan realitat.

Administració Loteria Núm. 1, la botiga de la il·lusió nadalenca
comentaris