15.01.2021 |
clicama

Administració Loteria Núm. 1, amb ganes de tornar a donar la grossa de Nadal

Av. Jaume I, 1 Tel. 93 570 57 86
Administració Loteria Núm. 1, amb ganes de tornar a donar la grossa de Nadal

El Dia de la Loteria de Nadal s’acosta i la il·lusió creix a mesura que ens hi apropem. Aquests dies previs a l 22 de desembre, a l'Administració de Loteria Núm. 1 de Mollet creixen les cues a l'entrada de la botiga de l'Avinguda Jaume I i es multipliquen les trucades d'arreu d'Espanya demanant per un número concret. La Dolors, propietària amb el seu marit de l'administració que va obrir les portes el 1981, coneix de memòria la rutina que es repeteix tots els anys. Ara li toca el torn a les empreses que compren participacions senceres i als particulars que passen per finestreta en cerca del dècim de la sort. Aquests dies l'Administració fa un esforç i incrementa els horaris d'atenció al públic: no tanquen al migdia i obren també alguns dels festius abans de Nadal.


La Dolors explica que enguany molta gent demana números acabats amb 13 i que aquest ja s'ha esgotat. També tenen molta demanda tots els números acabats amb la finalització de l'any, és a dir el 19.


Al llarg de la seva història, l'administració ha repartit diversos premis importants – com la grossa de Nadal del 86- i això, ens explica la Dolors, "ens produeix molta alegria i molta satisfacció". De fet igual que els clients passen per la finestreta per comprar els seus dècims, la Dolors renova, un any més, la seva il·lusió. “Que tornem a donar la grossa”.

Administració Loteria Núm. 1, amb ganes de tornar a donar la grossa de Nadal
comentaris