21.09.2020 |
clicama

Adentis, especialistes en la teva salut dental

C. Francesc Ferrer i Guàrdia, 21 Tel. 935 70 39 17 / WhatsApp 622332042.

Adentis, especialistes en la teva salut dental

Adentis no és una clínica dental qualsevol. Instal·lada a la nostra ciutat des de fa més de 17 anys posa al servei de la teva salut dental a professors de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb un tracte molt familiar i la tecnologia més avançada.

Adentis disposa d'especialistes en cada disciplina (periodòncia, estètica, implantologia, endodòncia, ortodòncia i odontopediatria) i serà cadascú d'aquests el qui en cada moment t'oferirà exactament tot allò que la teva boca necessita. Abans d'iniciar un treball, Adentis s'assegura de ser eficient amb la seva feina i per això cada odontòleg té una funció concreta i l'èxit radica en un bon diagnòstic gràcies a la radiografia digital, fotografia i enmaquetat de la feina a fer.
Un equip multidisciplinari d'especialistes que a més a més treballen amb la tecnologia més avançada del sector per poder assolir els millors resultats. Adentis ha adaptat el sistema digital a la rutina diària, tant amb les radiografies com amb la confecció de dentadures. Tot es processa i confecciona per ordinador.
Vés a Adentis i sabràs perquè per ells el més important ets tu!

C. Francesc Ferrer i Guàrdia, 21 Tel. 935 70 39 17 / WhatsApp 622332042. Facebook: https://www.facebook.com/adentismollet/

Adentis, especialistes en la teva salut dental
comentaris