23.09.2020 |
clicama

7è aniversari de la cremallera, el teu taller per aprendre mitja o ganxet

Avda Caldes, 48 Tel. 93 187 62 42
7è aniversari de la cremallera, el teu taller per aprendre mitja o ganxet

 Ara ja fa set anys que el taller de compostures La Cremallera va obrir les seves portes a Mollet. Des de fa dos anys el taller està instal·lat al número 48 de l'avinguda de Caldes.  Abans havia estat ubicat  cinc anys en un local molt més petit al carrer Salvador Espriu. La Isabel, filla i neta de costureres, està encantada en poder oferir a les seves clientes – les que ja té i les que vénen de noves- aquest espai per poder fer els cursos i tallers de patchwork, costura, mitja o ganxet.

Ara, amb motiu dels set anys de la botiga, fa una promoció per les seves clientes: per la compra de la llana per fer un jersei t’obsequia amb una revista de patrons.


Els cursos i tallers on es pot aprendre a fer un jersei i moltes altres manualitats es fan el matí i a la tarda, els dimarts, dimecres i dijous. Allà t’ensenyen a fer les més complexes creacions des del començament fins al final.


A la Cremallera es pot trobar tot el material per teixir un jersei (llanes, fils i altres útils de les millors marques del mercat). També tenen les novetats de la temporada i llanes especials i ecològiques. Per descomptat també trobaràs les classes per saber com fer-ho, però sobretot els consells de la Isabel i la seva mare per saber com acabar de la millor manera una peça. La seva experiència és tota una garantia.

7è aniversari de la cremallera, el teu taller per aprendre mitja o ganxet
comentaris