14.12.2018 |
clicama

Els amants dels videojocs es troben al Mercat Vell

Divendres a la tarda el Mercat Vell va acollir la primera edició de la Gamer Night
 

L'interior del Mercat Vell va omplir-se de desenes d'aficionats als videojocs
L'interior del Mercat Vell va omplir-se de desenes d'aficionats als videojocs
Els amants dels videojocs es troben al Mercat Vell

El Mercat Vell de Mollet ha esdevingut el punt de trobada per a tots aquells amants dels videojocs que han volgut gaudir d'una bona estona. Des de les 18 hores fins a gairebé mitjanit el recinte va omplir-se amb motiu de la primera edició de la Gamer Night, organitzada per l'associació sense ànim de lucre Social Lovers, que ja havia organitzat esdeveniments al nostre municipi prèviament.

En paraules de l'organització, l'objectiu d'aquest esdeveniment consistia a "passar-ho bé, buscant sempre el bon rotllo i fomentant l'amistat" i també "oferir a la gent tots aquells jocs i activitats que els agraden perquè passin una bona estona en companyia".

Al Mercat s'hi han pogut trobar tota mena de jocs: de ballar, de carreres de cotxes, jocs esportius, etc. També s'ha realitzat una competició on el guanyador/a s'ha endut un còmic. Aquest premi "al contrari del que la gent pensa, és lectura. Precisament per fomentar aquest contrast que es dóna entre el perfil dels aficionats als videojocs i el fet que gairebé no llegeixin" comenten des de l'organització.

L'esdeveniment ha comptat amb un seguit de voluntaris locals que han ajudat en tasques d'organització i també amb el youtuber molletà ROGERBCN. El que es vol és que la gent de la localitat on es fa l'acte s'impliqui. En finalitzar l'acte Social Lovers, associació organitzadora, ha donat les gràcies a la població per haver participat.
 

Comentarios