09.08.2020 |

S'inauguren les obres de remodelació del centre històric de Parets

A l'acte han assistit unes 200 persones per gaudir de parlaments, música en directe i un aperitiu

L'Alcalde de Parets inaugura les obres del centre històric
L'Alcalde de Parets inaugura les obres del centre històric
S'inauguren les obres de remodelació del centre històric de Parets

El diumenge 18 de novembre va tenir lloc la inauguració de les obres de rehabilitació i remodelació del centre històric de Parets que s'han dut a terme als carrers Major, Travessera i Barcelona. L'acte va començar amb l'actuació de la Swing Tenes Band i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, així com de regidors i regidores del consistori. Es va fer la inauguració al carrer Barcelona i seguidament l'acte va continuar a la sala Cooperativa a causa de la pluja.

Inauguració obres Parets 17Inauguració obres Parets 16

Durant el matí també s'ha pogut veure una de les plataformes mòbils de recollida de residus que s'instal·laran als carrers del centre històric de la vila, tot i que no s'ha fet cap demostració a causa del temporal. També es va explicar el nou mètode de recollida selectiva: s'entregaran bosses de recollida selectiva, el que vol dir que no hi haurà contenidors al carrer, sinó que es posaran durant una franja horària de la tarda en el qual es podrà dipositar les bosses. En l'acte, els veïns que van voler, van poder agafar les primeres bosses i informació sobre el nou mètode.

Inauguració obres Parets 10IMG_20181118_123901

Amb les obres al Barri Antic de Parets es vol apostar per la recuperació del concepte de centre històric i per dotar de nou aquest indret de singularitat i de caràcter. L'Ajuntament vol recobrar els antics espais com a punt de trobada per al veïnat amb l'objectiu principal, entre altres, de potenciar el comerç local en aquesta zona, i aportar els elements necessaris per liderar la centralitat i la identitat de la vila.


L'Alcalde de Parets s'ha trobat molt satisfet perquè "els veïns han patit com passa amb totes les obres però ara que han acabat s'ha de revitalitzar i dotar-lo d'una identitat de centre històric, el que inclou fomentar el comerç local i la via pública destinada a les persones". Francesc Juzgado ha explicat que es troba content com a Alcalde "però també com a veí, perquè veig que la majoria de ciutadans els agrada la remodelació".

Inauguració obres Parets 14Inauguració obres Parets 12

Els actes han finalitzat amb una nova actuació de la Swing Tenes Band i un vermut popular ofert pels restaurants El Jardí, La Plaça-Petit Galera, El Racó de les Brases i Ribas do Sil.

IMG_20181118_123232_2Inauguració obres Parets 3

Aquesta remodelació forma part dels objectius establerts en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, per fer de la via pública un espai de convivència i relació ciutadana.

abansIMG_20181118_120147

S'inauguren les obres de remodelació del centre històric de Parets
comentaris