22.01.2020 |

Primer comandament femení en la trajectòria del cos de la Policia Local a Parets

Dos nous caporals a la Policia Local de Parets del Vallès

Rebuda institucional als nous caporals
Rebuda institucional als nous caporals
Primer comandament femení en la trajectòria del cos de la Policia Local a Parets

Des d'aquest dijous Parets del Vallès compta amb dos nous caporals a la plantilla de la Policia Local. L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, i el regidor de Recursos Humans, Enrique Villegas, van rebre a l'Ajuntament als dos nous comandaments de la Policia Local.
Rafael Picazo, que fins ara era caporal interí, ha aprovat la plaça com a funcionari de carrera, i també com a caporal. Fa una setmana que va acabar el curs a l'Institut de Seguretat pública, com a apte, i això significa que pròximament es formalitzarà l'acta de possessió com a funcionari de carrera. I, Verónica Paredes, amb plaça de caporal interina, és el primer comandament femení en la trajectòria del cos.

Primer comandament femení en la trajectòria del cos a Parets

La fins ara agent Verònica Paredes, s'ocuparà de la unitat de 'Proximitat i mediació' desenvolupant tasques en mediació i seguiment de les víctimes d'accidents, incidents o conflictes, i interactuant amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos d'Esquadra. També farà d'enllaç entre la Policia Local i els centres escolars, els comerços, les empreses, els casals per a la gent gran, les associacions, i hi serà present en les Meses de Seguretat i Convivència. La Policia Local, a més d'un Inspector en Cap i dos Sergents, responsables de les àrees de Suport Logístic i Serveis Policials Territorials, compta amb quatre caporals que s'ocupen de les diferents unitats en què està dividit el cos: la Unitat de Policia Administrativa, la Unitat de Trànsit i Seguretat Viària, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la de Proximitat i Mediació. A més, els agents tenen el suport del cos de Protecció Civil format per un responsable i un grup de voluntaris. L'alcalde parlava del compromís municipal "amb la voluntat, per part de l'equip de govern, en el proper pressupost de 2020, d'ampliar la plantilla de la Policia Local i millorar les instal·lacions d'aquest cos de seguretat".

Comentarios