22.02.2020 |

La Policia Local de Parets inicia les proves de drons per a la seguretat ciutadana

Els drons ajudaran a mantenir la seguretat a Parets en actes lúdics, festius i en la prevenció d'incendis

La Policia Local inicia les proves de vol amb drons
La Policia Local inicia les proves de vol amb drons
La Policia Local de Parets inicia les proves de drons per a la seguretat ciutadana

La Policia Local de Parets inicia les proves de vol amb drons per fer vigilància al municipi. Aquests vehicles aeris sobrevolaran Parets per fer accions de control de seguretat en actes lúdics o festius, culturals i de vigilància general a Parets. Per això, dues persones vinculades a la seguretat del municipi han rebut la formació de Pilot i Operador de Drons en Seguretat i Emergències, formació especialitzada dels centres universitaris catalans.

Els drons són uns petits vehicles aeris que volen sense tripulació i que es piloten mitjançant un control remot o aplicacions per a tauletes digitals. Aquests aparells han obert una porta a la vigilància i seguretat d'arreu del món. La DGT, per exemple, va anunciar que incorporaria aquesta tecnologia per a la seguretat en la circulació de carreteres i són molts els cossos de seguretat que reben formació específica per incorporar aquesta tècnica de vigilància, prevenció i seguretat.

Aquest divendres, 26 d'abril, a partir de les 11 h, el Centre de Recursos Empresarials la Marineta acollirà les primeres proves de vol amb drons de vigilància de la Policia Local de Parets, que pretén formar els seus agents en aquesta matèria per crear una futura unitat especialista en vigilància amb drons.

Comentarios