23.09.2020 |
GALERIA IMATGES

XXV Diada Castellers de Mollet en imatges

Els Castellers de Mollet tornen a ser colla de 7 amb una gran actuació, la clàssica de 7, és a dir, el 3 de 7, el 4 de 7 i el 2 de 6, i per finalitzar ho han acompanyat amb un vano de 5. En la seva XXV Diada els de la camisa verd claret han tornat a fer història convertint-se en colla de 7, com ja va succeir l'any 2003. Arribaven a la cita a 2 castells d'aconseguir-ho. (Per ser-ho cal fer-ne 12 en els darrers 3 anys i la colla local en portava 10). Així que després de descarregar un 3 de 7 i més tard un 4 de 7, els molletans es convertien oficialment en colla de 7. Una fita que han celebrat amb gran eufòria.

I com a d'altres diades, els Castellers de Mollet també s'han fet la tradicional foto de família. Una gran família perquè ja arriben gairebé als 200 socis. Els de Mollet també van baixar un pilar de 4 per les escales de l'església fins a la plaça Prat de la Riba. Això va ser després d'una macro-cercavila pels carrers de la ciutat amb grallers, gralleres, tabalers i tabaleres i l'entrega de la camisa al Casteller d'Honor, enguany a Josep Antoni Sánchez, fundador de la colla.

A més, la Diada d'aquest diumenge ha estat un gran espectacle casteller, ja que ha comptat amb la participació de colles d'alt nivell com els Bordegassos de Vilanova, una colla de 8, els Vailets de l'Empordà i els Castellers de les Gavarres.

XXV Diada Castellers de Mollet en imatges