Jueves. 17.08.2017 |
El tiempo
Jueves. 17.08.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Sopar amb productes ecològics a la Festa Major de Gallecs

La gastronomia amb productes de Gallecs, plat fort de la Festa Major
La gastronomia amb productes de Gallecs, plat fort de la Festa Major
Sopar amb productes ecològics a la Festa Major de Gallecs

Gallecs és natura i també gastronomia. I ambdues coses són evidents per la Festa Major. Al Sopar de Festa Major de Gallecs que tindrà lloc dissabte a la plaça de l'Església, a partir de les 21 h, s'uneixen el foment de productes KM0 amb el respecte a la natura i el medi ambient. L'àpat es fa completament amb productes ecològics procedents del mateix espai protegit. El dissabte, els assistents al sopar podran tastar una amanida d'enciam amb tomàquets de varietats tradicionals del Vallès, ceba tendra i olives... Tot amanit amb oli de la varietat Vera. En aquests moments els tomàquets estan en el seu millor punt de maduresa i gust. Seguidament hi haurà rostit de pollastre criat a l'espai acompanyat de mongetes de la varietat del carai. Com tots els anys hi haurà Coca de Sant Galdric, aigua fresca i vi ecològic.
Per evitar malbaratar, l'organització demana que tots els que vagin a sopar portin el seu plat i els coberts. El preu del menú ecològic és de 13 euros per persona, però també es pot anar a sopar portant cadascú la seva carmanyola i abonant 1 euro per la cadira.

Comentarios